Slide background

Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn sterk, stabiel en onderhoudsarm. Daarbij trekken ze niet krom, krimpen en roesten niet. Als u kiest voor aluminium ramen en deuren, dan kiest u voor kwaliteit. De aangebrachte laklaag is krasbestendig en geeft een zeer natuurlijke uitstraling.

Door de grote vormvrijheid van aluminium zijn kozijnen van dit materiaal ideaal voor gevels, serres en veranda’s. Het is licht in gewicht, duurzaam en verbazend sterk. Het wordt daarom ook vaak toegepast voor schuifpuien en vouwwanden.

Alcuro Glas en Kozijnen levert aluminium kozijnen gemoffeld in de door u gewenste RAL kleur. Normaal is de aangebrachte laklaag glad maar sommige RAL kleuren kunnen ook met een structuurlaag aangebracht worden. We leveren aluminium kozijnen van de merken Aliplast en Heroal. 

Naast geïsoleerde aluminium kozijnen leveren we ook ongeïsoleerde aluminium ramen en schuifdeuren. Die kozijnen worden bijvoorbeeld toegepast voor het dichtmaken van zijkanten van terrasoverkappingen. 

Bent u op zoek naar een leverancier voor aluminium kozijnen? Neem gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs voor een kennismaking!

_mg_6783_b_k