Aluminium kozijnen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inmeten en monteren van aluminium kozijnen? Welkom bij Alcuro, expert op het gebied van glas en kozijnen. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij een uitstekende keuze voor de montage van aluminium kozijnen. Onze ervaren en vakkundige monteurs zorgen voor een professionele plaatsing en een prettige serviceverlening. Wij zetten kwaliteit te allen tijde op de eerste plaats.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor aluminium kozijnen te bespreken? We staan graag voor u klaar.

Wat zijn aluminium kozijnen?

Aluminium kozijnen zijn een moderne en stijlvolle keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het materiaal is zeer sterk en duurzaam, waardoor de kozijnen lang meegaan en weinig onderhoud nodig hebben. Aluminium kozijnen zijn bovendien licht van gewicht en bieden uitstekende isolatie-eigenschappen. Ze zijn voorzien van dubbele of zelfs driedubbele beglazing en zijn daardoor zeer energiezuinig.

Bij Alcuro bieden we een ruime keuze aan aluminium kozijnen in diverse stijlen en kleuren. Zo zijn er bijvoorbeeld strakke en moderne designs, maar ook kozijnen met een klassieke uitstraling. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

“Aluminium kozijnen combineren stijlvol design met duurzaamheid en uitstekende isolatie, waardoor ze de ideale keuze zijn voor wie op zoek is naar een tijdloze en praktische oplossing voor zijn woning.”

De voordelen van aluminium kozijnen

  • Zeer sterk en duurzaam van materiaal
  • Weinig onderhoud nodig
  • Bestand tegen alle weersomstandigheden
  • Niet gevoelig voor rot of insectenplagen
  • Uitstekende isolatie-eigenschappen
  • Verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke woning of type gebouw.

Waarom kozijn aluminium?

Dankzij de grote vormvrijheid van aluminium zijn kozijnen van dit materiaal bij uitstek geschikt voor gevels, serres en veranda’s. Het is lichtgewicht, duurzaam en verbazingwekkend sterk, waardoor het vaak wordt gebruikt voor schuifpuien en vouwwanden.

Bij Alcuro Glas en Kozijnen bieden wij aluminium kozijnen aan in de door u gewenste RAL-kleur, voorzien van een gemoffelde laklaag. Indien gewenst kunnen sommige RAL-kleuren ook met een structuurlaag worden aangebracht. Wij leveren aluminium kozijnen van gerenommeerde merken zoals Aliplast en Heroal.

Verschil tussen aluminium en kunststof kozijnen

Er zijn een aantal verschillen tussen aluminium en kunststof kozijnen. Naast dat het materiaal ander is, zijn er ook verschillen in onderhoud en isolatie. Zo is het bij kunststof kozijnen niet nodig om deze na verloop van tijd te schilderen, terwijl dit bij aluminium wel eens in de zoveel tijd nodig is. Daarnaast is het aan te raden om aluminium kozijnen regelmatig te reinigen.

Kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie-eigenschappen en dragen bij aan een lagere energierekening. Aluminium kozijnen zijn ook goed isolerend, maar bieden over het algemeen iets minder isolatiewaarde dan kunststof kozijnen. Toch zijn zowel kunststof als aluminium kozijnen erg duurzaam en gaan lang mee. Kunststof kozijnen zijn niet gevoelig voor rot of insectenplagen, terwijl aluminium kozijnen beter bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

De kosten van aluminium kozijnen

Voor de montage van nieuwe aluminium kozijnen heeft u vast specifieke wensen. Door ons van wat informatie te voorzien kunnen we u een schatting van de prijsopgave geven. Zo kunt u een inschatting maken van de totaalprijs voor het monteren van onze kozijnen.

In sommige gevallen is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van uw woning. We raden aan om hier allereerst onderzoek naar te doen zodat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Kies voor Alcuro

Alcuro levert hoogwaardige aluminium kozijnen die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en gemaakt zijn van de beste materialen. Onze experts adviseren u graag over de mogelijkheden en bieden een op maat gemaakte oplossing die perfect past bij uw wensen en eisen. Met onze complete montage van de kozijnen bent u verzekerd van een professionele installatie.

Ons werkgebied omvat Bodegraven, Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Reeuwijk en omgeving. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over onze kozijnen en de mogelijkheden voor uw project.

Onze experts staan voor u klaar en bieden u graag een advies op maat. U kunt ons bereiken via telefoonnummer +31 (0) 180 46 29 22 of per e-mail op info@alcuro.nl. Kies voor Alcuro en geniet van de vele voordelen van aluminium kozijnen!