Glas en Kozijn Capelle aan den IJssel

Glas in Capelle aan den IJssel

Alcuro Glas en Kozijnen levert als glashandel ook glas op maat in Capelle aan den IJssel. Wij kunnen u maatwerk leveren. Bij ons vindt u een ruim glas assortiment. Denk daarbij bijvoorbeeld aan isolatieglas, zonwerend glas, beloopbaar glas, glas in lood en ga zo maar door. Wij hebben voor elke toepassing een geschikte glasoplossing. Wij denken graag met u mee.

Kozijn in Capelle aan den IJssel

Als groothandel leveren wij kozijnen in Alphen aan den Rijn van diverse fabrikanten. Wij bieden o.a. de kozijnprofielen aan van K-Vision, Veka, SchĆ¼co, Rehau en Gealan aan. Wij kunnen zowel geĆÆsoleerde houten kozijnen, aluminium kozijnen als kunststof kozijnen leveren. Voor toepassing zoals bijvoorbeeld terrasoverkappingen hebben wij ook kozijnen waarbij de thermische isolatie van ondergeschikt belang is.

Kunststof kozijn of aluminium kozijn?

Voor het beste kunststof kozijn of aluminium kozijn moet u in de omgeving van Capelle aan den IJssel bij Alcuro Glas en Kozijnen zijn. Ook voor een nieuw ventilatierooster of glas op maat zijn wij uw geschikte partner. Wilt u uw wensen aan ons doorgeven? Dan nemen wij contact met u op in de vorm van een vrijblijvende offerte.

Glas op maat & kozijn installatie in Cappelle aan den IJssel

Alcuro heeft al vaker complete projecten mogen realiseren in Capelle aan den IJssel. Waarvoor mogen wij voor u die kant opkomen? Nieuwe kozijnen van kunststof of aluminium? Duurzaam, past in elk interieur en nog prima betaalbaar ook. Uiteraard gunt u uw nieuwe kozijnen in Capelle aan den IJssel ook het beste glas. Daarvoor kunt u terecht bij onze glashandel. Onze veelzijdige en creatieve glashandel produceert het beste glas op maat. Uiteraard vindt u bij ons enkelglas, dubbelglas en HR++ isolatieglas. Maar ook spiegels, kogelwerend glas en glas in lood kunt u bij ons bestellen. Wat kiest u?

Capelle aan den IJssel Glas en Kozijnen

Isolatieglas & Ventilatierooster Capelle aan den IJssel

Een goed leefklimaat in huis en op kantoor is zeer belangrijk. Voor het beste leefklimaat raden wij u aan een ventilatierooster te installeren. Zo kunt u uw woning 24 uur per dag isoleren. En dus niet alleen als het slaapkamerraam openstaat. Ook het juiste kozijn draagt bij aan een goede isolatie. En vergeet het perfect passende glas op maat niet. Wij realiseren het allemaal graag bij u in Capelle aan den IJssel. En daar hoeft u helemaal niet lang op te wachten. Een standaard kunststof kozijn ontvangt u al binnen twee werkweken. Heeft u geen behoefte aan een standaard kozijn van kunststof? Kies dan voor een aluminium kozijn of de variant met houtlook. Dat zal een grote indruk maken in Capelle aan den IJssel! Wat u dus ook behoeft in Capelle aan den IJssel – of dat nou een ventilatierooster, vensterbank of deurpaneel is – Alcuro levert het!

Alcuro glas en kozijn: diensten

Alcuro Glas en Kozijnen staat in onder andere Capelle aan den IJssel bekend als een veelzijdig en compleet bureau. Zo bieden we onder andere de volgende diensten aan:

  • Glas op maat
  • aluminium- en kunststof kozijn 
  • Dakraam
  • Zonwering
  • Ventilatierooster

Neem contact met onze groothandel op

Dus, wenst u glas op maat of een nieuw kozijn? Neem dan contact op met Alcuro. Bel snel naar telefoonnummer 085 0600 859. Of mail naar info@alcuro.nl. Direct een offerte opvragen mag natuurlijk ook. Alcuro is er voor glas op maat, aluminium of kunststof kozijn, ventilatierooster en isolatieglas in Capelle aan den IJssel!