Gevelbekleding

Wij leveren kunststof gevelbekleding van het merk Keralit. Keralit is een onderhoudsarme gevelbekleding voor muren en dakrandsystemen en geschikt voor toepassing in de nieuwbouw en de renovatie. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien. Het is leverbaar in diverse kleuren met een mooie houtnerfstructuur of pure mat zonder structuur.

Het Keralit is verkrijgbaar in drie uitvoeringen; Sponningdeel 143, Sponningdeel 190 en Potdeksel 177.
Sponningdeel 143 is de bekende en veel toegepaste gevelbekleding, de panelen zijn voorzien van een veer en groef en daardoor kunnen ze blind geschroefd worden. Het heeft een werkende breedte van 143mm, is 17mm dik en is standaard verpakt in lengtes van 6000mm. 

Sponningdeel 190 is zeer geschikt voor moderne toepassing, het is namelijk smal en strak waardoor er scherpe lijnen ontstaan. Het heeft een werkende breedte van 190mm, is 17mm dik en is standaard verpakt in lengtes van 6000mm.

Potdekselpanelen zijn overlappende gevelpanelen zonder sponning met een werkende breedte van 177mm. De dikte is 17mm en de panelen zijn standaard verpakt in lengtes van 6000mm. 

Voor een overzicht van de gevelbekleding en bijbehorende dakrandprofielen die wij leveren kunt u de brochures hieronder raadplegen.