Glas

Glas in alle soorten en maten

Glas is er in alle soorten, vormen, kleuren en maten. In de huidige samenleving is glas niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Een gebouw moet een prettige leefomgeving bieden. Thermische isolatie, geluidwering, zonwering, brandwering en inbraakbeveiliging zijn een aantal facetten die ervoor zorgen dat u zich comfortabel en op uw gemak gaat voelen. Al die facetten kunnen mede gerealiseerd worden door de soort beglazing die gekozen wordt.

visual-glas

Als onafhankelijke groothandel in glas leveren wij alle glasproducten van de verschillende fabrikanten zoals AGC, Pilkington NSG, Glassolutions Saint Gobain, Scheuten en Hero. Wij leveren het glas voor u op maat zowel in enkelglas, isolatieglas als in triple glas uitvoering.

We hebben een klein team van medewerkers waardoor we van elkaar weten wat we doen en onze klanten ook persoonlijk kennen. Bent u geĆÆnteresseerd en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vraag een afspraak aan per mail of bel ons op dan komen we graag bij u langs voor een kennismaking!