Houten kozijnen

Hout is van oudsher het populairste materiaal voor ramen en deuren. Hout voelt warm aan, is karakteristiek en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Ook zijn hardhouten kozijnen leverbaar in 30 en 60 minuten brandvertraging.

Met hout kiest u voor karakter gecombineerd met kwaliteit. Onze houten kozijnen zijn gebruiks- en onderhoudsvriendelijk. Door het gebruik van kwalitatief hoogwaardig hardhout beschikken ze over een optimale wind en waterdichtheid en gaan ze zeer lang mee.

Houten kozijnen

Verschillende mogelijkheden

Hout is zeer veelzijdig in haar ontwerpvrijheid. Vrijwel alle details kunnen gemaakt worden. Voor historische details bij een renovatie tot een moderne uitstraling bij design profileringen, in hout is bijna alles mogelijk.

Alcuro Glas en Kozijnen levert hardhouten ramen en deuren die standaard 80-100mu wit gegrond zijn. Het is bij ons ook mogelijk om uw kozijn meteen te laten aflakken in de door u gewenste kleur voordat het bij u geleverd wordt.

Bent u op zoek naar een leverancier van houten kozijnen? Bel of mail ons en we komen graag bij u langs om kennis te maken!