Isolatieglas

Kies ook voor thermische isolatie

Als u op zoek bent naar isolatieglas moet u eens zeker het assortiment van Alcuro Glas en Kozijnen bekijken. Onze eigen glashandel bezit een enorm grote collectie aan beglazing. Wat veel bij ons besteld wordt, is het zeer effectieve HR++ isolatieglas. Dit dubbelglas heeft een enorm hoge (warmte)isolatie. Dat komt omdat op één van de twee glasbladen een coating is aangebracht. Deze coating zit aan de spouwzijde (aan de binnenkant). Het zorgt ervoor dat de warme straling uit de woonruimte gedeeltelijk teruggekaatst wordt. Zo verliest uw woonkamer een stuk minder lekkere warmte! Wilt u hier ook van kunnen genieten? Lees dan snel verder om nog meer te weten te komen over isolatieglas. Of vraag direct een offerte aan!

Isolatieglas: een korte uitleg

HR++ Isolatieglas (Hoog Rendement) bestaat uit twee glasbladen die door een afstandhouder van elkaar worden gehouden. Deze afstandhouder zit aan de rand van het glas. Hierdoor is het voor u onzichtbaar en vertroebelt het uw zicht niet. Omdat de lucht tussen beide glazen een gesloten eenheid vormt, zorgt het voor een goede controle op uw leefklimaat. Het glas kunt u overal toepassen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Zo kunnen onze vakmensen het zowel in verticale als horizontale beglazing plaatsen. Het is tevens prima te combineren met andere eigenschappen van ons kwalitatieve glas. Wat dacht u bijvoorbeeld van een zonwerende functie? Of geluidwerend? Ook uw veiligheid kan misschien wel een opkikker gebruiken. Denk dan aan een brandveilige of kogelwerende eigenschap. Wat al helemaal bijzonder is, is een zelfreinigende coating laten implementeren in uw isolatieglas. Zo blijft uw beglazing te allen tijde mooi schoon. Het kan bij ons allemaal!

Vijf prettige voordelen

Isolatieglas biedt enorm veel mooie voordelen. Graag sommen wij ze nog even voor u op:

  • Uw volledige woning wordt prima ge√Įsoleerd
  • U heeft geen last meer van koudezones bij vensters
  • U bespaart zeer zichtbaar op energiekosten
  • U draagt bij aan de bescherming van het milieu
  • U kunt isolatieglas combineren met veel toepassingsmogelijkheden

Vraag een offerte aan

Wilt u ook uw pand laten voorzien van dit prachtige glas? Vraag dan snel een vrijblijvende offerte aan. Dan vertellen wij u graag wat wij voor u kunnen betekenen. Als u eerst meer informatie wenst, dan kunt u bellen naar 085 0600 859 of mailen naar info@alcuro.nl. Voor het beste isolatieglas moet u bij Alcuro Glas en Kozijnen zijn!

Isolatie Glas met Kozijn