Kozijn

Kozijnen laten vervangen?

Is uw kozijn aan vervanging toe? En kiest u dan voor een kozijn van aluminium, kunststof of hout? En welke eigenschappen hebben deze materialen eigenlijk. Heeft u al nagedacht wat bij de stijl van uw woning past? Het zijn allemaal zaken waar u rekening mee dient te houden bij het maken van uw keuze. Immers, kozijnen zijn bepalend voor de uitstraling en stijl van uw woning. Alcuro Glas en Kozijnen helpt u met onze kwaliteitsproducten bij het maken van een geschikte keuze. Ook staan we klaar om meteen nieuwe beglazing te plaatsen.

Voor welk materiaal kiest u?

De keuze voor het soort materiaal van het kozijn wordt in zekere mate bepaald door de afweging die mensen maken tussen de hoeveelheid onderhoud en de gewenste uitstraling. Immers, bij een klassieke woning kiest u waarschijnlijk voor klassieke kozijnen. Vroeger waren kunststof kozijnen niet zo populair, gezien het feit dat de kwaliteit nogal te wensen overliet. Anderzijds werd gedacht dat hout veel meer onderhoud nodig zou hebben door beschadigingen door bijvoorbeeld weersinvloeden. Tegenwoordig, door ontwikkelingen op kozijngebied is er voor beide materialen wat te zeggen. De kwaliteit van het kunststof is enorm vooruit gegaan en biedt voordelen op het gebied van isolatie, inbraakpreventie en de hoeveelheid onderhoud. Een kozijn van hout geeft een woning daarentegen een warme, klassieke uitstraling en door een speciale behandeling is de hoeveelheid onderhoud dat gepleegd moet worden aanzienlijk verminderd.

Een overzicht van materialen

Alcuro Glas en Kozijnen heeft verschillende soorten materialen tot de beschikking voor het realiseren van een kozijn. In overleg met u bepalen we wat voor u de meest geschikte keuze is. Wij adviseren en informeren u over de eigenschappen van de materialen, kijken naar uw woning en brengen uw wensen op het gebied van inbraakpreventie, isolatie en energiezuinigheid in kaart. Tevens kan Alcuro ook de beglazing van uw woning verzorgen. Op deze manier heeft u een totaaloplossing voor uw kozijn en glas. Hieronder nog even kort op een rij uit welke materialen u kunt kiezen bij het bestellen van uw nieuwe kozijn:

  • Kunststof
  • Aluminium
  • Hardhout

Alcuro levert ook verschillende toebehoren, zoals insectenwering, inbraakpreventie, zonwering en ventilatieroosters.

Kozijn

Maak eens een afspraak

Welk materiaal u ook kiest, het is verstandig om vooraf met een specialist te overleggen. Op deze manier weet u zeker dat u de juiste keuze voor uw kozijn en uw woning maakt. Vraag dan ook eens een vrijblijvende offerte aan om beeld te krijgen van onze producten en maak een afspraak met Alcuro Glas en Kozijn voor uw nieuwe kozijn: 085 0600 859.