Slide background

Kozijnen

Kozijnen zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. Als groothandel leveren wij aluminium, houten en kunststof kozijnen van verschillende fabrikanten.

In aluminium leveren wij de geïsoleerde kozijnen, ramen, deuren en schuifpuien van Aliplast. Daarnaast leveren wij ook ongeïsoleerde kozijnen voor onder een terrasoverkapping of andere toepassingen waarbij de thermische isolatie van ondergeschikt belang is.

Kozijnen

In hout is bijna alles te maken van klein tot groot en van een monumentale uitstraling tot nieuw. Stuur uw aanvraag naar ons toe en wij verzorgen een offerte voor u.

In kunststof leveren wij de bekende kozijnprofielen van K-Vision, Veka, Sch├╝co, Rehau en Gealan. Het kunststof kozijn van tegenwoordig kan zowel binnen als buiten met een houtnerffolie uitgevoerd worden. Daarnaast kan de 45 graden lashoek aan de buitenzijde vervangen worden voor een rechte hoek; de zogenaamde houtverbindingslook.

Aan de hand van uw aanvraag verzorgen wij een offerte met de kozijntekeningen. U krijgt van ons een gespecificeerde offerte met de prijzen per onderdeel voor het kozijn, het glas en het ventilatierooster. Eventuele andere gewenste materialen zoals kunststof gevelbekleding (Keralit), inzethorren, pliss├ęhordeuren, rolluiken of screens worden ook apart in de offerte vermeld.

We hebben een klein team van medewerkers waardoor we van elkaar weten wat we doen en onze klanten ook persoonlijk kennen. Bent u geïnteresseerd en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Nodig ons uit of kom gerust bij ons langs voor een kennismaking de koffie staat voor u klaar!