Kunststof kozijn

Voor een onderhouden gevel van uw woning

Misschien wordt het weleens tijd om uw kozijn te laten vervangen. Deze bepalen immers voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Om geen verwaarloosde indruk te wekken en te voldoen aan de eisen van het straatbeeld, is het belangrijk dat de gevel van uw woning er goed onderhouden uitziet. Wanneer u op zoek gaat naar nieuwe kunststof vensters, is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Is uw keuze gevallen op een kunststof kozijn? Schakel dan Alcuro Glas en Kozijnen in en laat u door een van onze medewerkers adviseren.

Eindeloze mogelijkheden

Wanneer u een keuze maakt voor een nieuw kozijn, spelen twee factoren zeker mee; de hoeveelheid onderhoud en de uitstraling. Waar vroeger werd gedacht dat een kunststof kozijn een goedkoop uiterlijk zou hebben en niet zou passen binnen de stijl van klassieke woningen, zijn de mogelijkheden tegenwoordig eindeloos. Het betekent dan ook niet meer een afbreuk aan de uitstraling van uw woning. Een kozijn van kunststof betekent dat u ook verzekerd bent van een betere inbraakbeveiliging en ze zijn tevens een stuk energiezuiniger. Het is tevens mogelijk de stijl van houten vensters te kopiƫren door een nerfstructuur in het kunststof aan te brengen. Wilt u dus een klassieke uitstraling voor uw vensters? Ook dat is mogelijk!

De voordelen van Alcuro Glas en Kozijnen op een rij

Wilt u meer weten over de voordelen van een kunststof kozijn van Alcuro Glas en Kozijnen? Wij zetten dit graag voor u op een rij zodat u een juiste keuze kunt maken:

  • Zeer onderhoudsarm
  • Zeer sterk, bestand tegen weer en wind
  • Goede thermische en geluidsisolatie
  • Zeer energiezuinig
  • 10 jaar garantie op ons ons kozijn van kunststof

Kiest u voor een standaard kozijn van kunststof? Alcuro Glas en Kozijnen kan dan al binnen twee werkweken uw vensters leveren! Daarmee zijn wij een van de weinige leveranciers op de Nederlandse markt. En wilt u meteen beglazing bestellen voor uw woning? Onze glashandel biedt u glas op maat. Op deze manier vindt u bij Alcuro Glas en Kozijnen een totaaloplossing voor beglazing en kozijnen.

Kunststof kozijn

Interesse?

Heeft u wel oren naar onze producten? En wilt u een kijkje nemen in ons uitgebreide assortiment? Bekijk de voorbeelden eens op onze website of vraag een vrijblijvende offerte aan voor uw kunststof kozijn door te bellen naar telefoonnummer: 085 0600 859.