Kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inmeten en monteren van kunststof kozijnen? Bij Alcuro Glas en Kozijnen bent u aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige monteurs zorgen voor een professionele plaatsing van uw kunststof kozijnen. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden uitstekende service.

Bovendien zijn al onze kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, veiligheid en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Wat zijn kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. Het materiaal biedt uitstekende isolatie-eigenschappen en is bovendien zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. De kozijnen zijn tevens voorzien van water- en wind afstotende EPDM raamrubbers.

Kunststof kozijnen bij Alcuro zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke woning of gebouw. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Zo zijn ze onderhoudsvriendelijk en hoeven ze niet te worden geschilderd. Daarnaast bieden ze uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan een lager energieverbruik en dus ook aan een lagere energierekening. Bovendien zijn kunststof kozijnen zeer duurzaam en gaan ze ontzettend lang mee. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn niet gevoelig voor rot of insectenplagen. Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke woning of gebouw.

Kunststof kozijnen in andere uitstralingen

Wij krijgen veelal de vraag of kunststof kozijnen ook in ‘houtlook’ verkrijgbaar zijn. Dankzij de mogelijkheid van folies met een houtnerfstructuur is het mogelijk om een kunststof kozijn om te toveren tot een kozijn met houten uitstraling, maar mét de voordelen van kunststof.

De folies zijn onder andere leverbaar in de veelgebruikte kleuren RAL 6009 dennegroen, RAL 3005 wijnrood en RAL 5011 staalblauw.

Daarbij heeft het door ons aangeboden K-Vision kozijn een zogenaamde HVL design, wat staat voor een houtlookverbinding. Met een houtlookverbinding krijgt een kunststof kozijn een rechte verbinding in de hoek, vergelijkbaar met die van een houten kozijn. Hierdoor is het bijna niet meer te onderscheiden van een echt houten kozijn. Normaal gesproken heeft een kunststof kozijn altijd een verstekverbinding.

“Kies voor de voordelen van een kunststof kozijn, met het uiterlijk van een houten kozijn.”

Aanpassingen in glasdikte kozijn kunststof

Bij Alcuro Glas en Kozijnen bieden we standaard kunststof kozijnen aan waarin glas met een maximale dikte van 39mm past. De minimale glasdikte die we aanbevelen is 13,5mm. Indien gewenst kan er echter een verbredingsprofiel worden toegepast, waardoor de glaslat naar binnen toe uitsteekt, vergelijkbaar met een opdeklat. Hierdoor kan er zelfs glas met een dikte van 55mm geplaatst worden. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Gealan, K-Vision, Rehau, Schüco en Veka voor onze kunststof kozijnen.

De kosten van kunststof kozijnen

Voor de montage van nieuwe kunststof kozijnen heeft u vast specifieke wensen. Door ons van wat informatie te voorzien kunnen we u een schatting van de prijsopgave geven. Zo kunt u een inschatting maken van de totaalprijs voor het monteren van onze kozijnen.

In sommige gevallen is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van uw woning. We raden aan om hier allereerst onderzoek naar te doen zodat u niet voor onvoorziene verrassingen komt te staan.

Kies voor Alcuro

Bij Alcuro bieden we hoogwaardige kunststof kozijnen die zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die past bij uw specifieke wensen en eisen. Wij verzorgen bovendien de complete montage van de kozijnen, zodat u verzekerd bent van een professionele en vakkundige installatie.

Door te kiezen voor kozijnen van Alcuro kiest u voor de beste isolatie en energiebesparing voor uw gebouw. Ons werkgebied bestaat uit Bodegraven, Leiden, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Gouda, Reeuwijk en omgeving

Voor meer informatie over onze kozijnen en de mogelijkheden voor uw project, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze experts staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 180 46 29 22 of per e-mail via info@alcuro.nl. Kies voor Alcuro en geniet van de vele voordelen van kunststof kozijnen!