Kunststof kozijnen

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor het inmeten en monteren van kunststof kozijnen? Bij Alcuro Glas en Kozijnen bent u aan het juiste adres. Onze ervaren en vakkundige monteurs zorgen voor een professionele plaatsing van uw kunststof kozijnen. Wij staan garant voor kwaliteit en bieden uitstekende service!

Bovendien zijn al onze kunststof kozijnen van hoogwaardige kwaliteit en voldoen ze aan de hoogste eisen op het gebied van isolatie, design, veiligheid en duurzaamheid. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten en mogelijkheden.

Wat zijn kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn gemaakt van PVC kunststof en tijdens de productie voorzien van een staalinleg waardoor ze robuust en sterk zijn. Het materiaal biedt uitstekende isolatie-eigenschappen door de verschillende luchtkamers in het kozijn en is bovendien zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Kunststof kozijnen bij Alcuro zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze perfect passen bij elke woning of gebouw. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn een populaire keuze voor zowel nieuwbouw als renovatieprojecten.

Ze bieden tal van voordelen ten opzichte van traditionele houten kozijnen. Zo zijn ze onderhoudsarm en hoeven ze niet te worden geschilderd. Daarnaast bieden ze uitstekende isolatie-eigenschappen, waardoor ze bijdragen aan een lager energieverbruik en dus ook aan een lagere energierekening. Bovendien zijn kunststof kozijnen zeer duurzaam en gaan ze ontzettend lang mee. Ze zijn bestand tegen alle weersomstandigheden en zijn niet gevoelig voor rot of insectenplagen.

Kunststof kozijnen in andere uitstralingen

Wij krijgen regelmatig de vraag of kunststof kozijnen ook in ‘houtlook’ verkrijgbaar zijn. Dankzij de mogelijkheid van folies met een houtnerfstructuur is het mogelijk om een kunststof kozijn om te toveren tot een kozijn met houten uitstraling, maar mét de voordelen van kunststof! De folies zijn onder andere leverbaar in de veelgebruikte kleuren RAL9010 wit, RAL9001 crème, RAL7021 zwartgrijs, RAL7016 antraciet grijs, RAL 6009 dennegroen en RAL 5011 staalblauw.

Daarbij kunnen wij kozijnen leveren met een zogenaamd HVL design, HVL staat voor houtlookverbinding. Met een houtlookverbinding krijgt een kunststof kozijn een rechte (90 graden) verbinding in de hoeken, vergelijkbaar met die van een houten kozijn. Hierdoor is het kunststof kozijn bijna niet meer te onderscheiden van een echt houten kozijn. Standaard  heeft een kunststof kozijn altijd een (45 graden) verbinding in de hoeken, ook wel verstekverbinding genoemd.

“Kies voor de voordelen van een kunststof kozijn, met het uiterlijk van een houten kozijn.”

Glasdikte en isolatiewaarde in een kunststof kozijn

Bij Alcuro Glas en Kozijnen bieden we kunststof kozijnen standaard aan met HR++ beglazing erin. De glasdikte varieert dan van 24mm tot en met 32mm. De Uw (window) waarde van bijvoorbeeld een K-Vision Trend kozijn van 120mm diepte met HR++ beglazing is 1,3 – 1,4 W(m2K).
In dezelfde kozijnen kan ook triple HR+++ glas met een glasdikte van bijvoorbeeld 44mm toegepast worden. De Uw (window) waarde van datzelfde K-Vision kozijn inclusief Triple HR+++ glas zakt dan naar maximaal 0,86 W(m2K).

Wij werken uitsluitend met gerenommeerde kozijnmerken zoals K-Vision, Rehau, Gealan, Schüco en Veka. Modellen als de K-Vision Trend, de K-Vision Cube, de Premidoor 76 hefschuifpui en 88 hefschuifpui, het K-Vision City kozijnprofiel kunnen wij allemaal leveren. Daarnaast ook de Rehau Character Design, de Rehau Synego NL, de Gealan S9000 NL met Renolit folie of met Acrylcolor, de Schüco CT 70, de CT 70 Accent en de Veka Softline 82.

De kosten van kunststof kozijnen

Voor de montage van nieuwe kunststof kozijnen heeft u vast specifieke wensen. Door ons van wat informatie te voorzien kunnen wij u een offerte met daarin een schatting van de kosten geven.

Subsidie

In sommige gevallen is het mogelijk om een subsidie aan te vragen voor het verduurzamen van uw woning. Voor meer informatie daarover kunt u ons benaderen of kijken op de website van de RVO (rvo.nl).

Kies voor Alcuro

Bij Alcuro bieden we hoogwaardige kunststof kozijnen die zijn gemaakt van de beste materialen en voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen. Onze experts staan klaar om u te adviseren over de mogelijkheden en u te voorzien van een op maat gemaakte oplossing die past bij uw specifieke wensen en eisen. Wij verzorgen bovendien het complete traject van inmeten, levering en montage van de kozijnen, zodat u verzekerd bent van een professionele en vakkundige installatie waarbij u ontzorgt wordt!

Door te kiezen voor kozijnen van Alcuro kiest u voor de beste isolatie en energiebesparing voor uw gebouw. Ons werkgebied bestaat uit Bodegraven, Alphen aan den Rijn, Leiden, Zoetermeer, Nieuwerkerk aan den IJssel, Moordrecht, Gouda, Waddinxveen, Reeuwijk, Woerden en omgeving.

Voor meer informatie over onze kozijnen en de mogelijkheden voor uw project, kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van een vrijblijvend advies. U kunt ons telefonisch bereiken via +31 (0) 85 0600 859 of per e-mail via info@alcuro.nl. Kies voor Alcuro en geniet van de vele voordelen van kunststof kozijnen!