Over ons

Alcuro Glas en Kozijnen voor al uw wensen

Alcuro Glas en Kozijnen is opgericht in 2007 onder de naam Arverre Glashandel in Nieuwerkerk aan den IJssel als montagebedrijf en handel in enkelglas, isolatieglas en ventilatieroosters. Ongeveer drie jaar daarna zijn wij verhuisd naar Zoetermeer en omdat we steeds meer aluminium, houten en kunststof kozijnen zijn gaan verkopen is de naam gewijzigd in Arverre Glas en Kozijnen. In 2015 is de naam veranderd in Alcuro Glas en Kozijnen en zijn we in een roerige markt uitgegroeid tot een groothandel in glas, kozijnen (aluminium, hout en kunststof), ventilatieroosters, gevelbekleding, inzethorren, plisséhordeuren, rolluiken en screens. De volgende stap is in het najaar van 2019 gezet door een verhuizing naar Bodegraven. Aan de Tjalk 25, vlakbij de N11, is een nieuwe en ruimere locatie in gebruik genomen.

Vanaf het najaar van 2022 zijn wij als groothandel en montagebedrijf actief in het leveren en monteren van een breed assortiment van kwalitatief zeer goede producten. Ons werkgebied is de Randstad waarbij we voornamelijk actief zijn in de regio Leiden, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Waddinxveen, Alphen aan den Rijn, Boskoop, Bodegraven, Woerden, Harmelen, Utrecht, Gouda, Rotterdam, Nieuwerkerk aan den IJssel en Capelle aan de IJssel.

Wij streven ernaar om u als klant te ontzorgen, van goed advies te voorzien en zijn daarbij transparant en eerlijk. Ontzorgen doen we door het hele proces van offerte, naar opdracht, naar inmeten, naar uitvoering en oplevering voor u te verzorgen. En dat alles tegen een concurrerende prijs en met de nodige garanties. Overtuig uzelf en neem contact met ons op voor meer informatie of een offerte!