Plisséhordeur

Een stijlvolle hordeur om insecten en ongedierte buiten te houden. De hordeur is onderhoudsarm, weerbestendig en daarom ook geschikt voor buitenmontage. Voor in de wintermaanden eenvoudig uitneembaar. De Plisséhordeur heeft een kunststof kettingschakel die wordt geleid door een aluminium bovenprofiel en de deur loopt over een kunststof  dorpel van 4 mm aan de onderzijde. De ketting verdwijnt bij het inschuiven van de deur in de achterzijde van de aluminium cassette.
Een opvallende eigenschap is dat het horgaas niet oprolt maar opvouwt. Door het plisseren zit er meer gaas in de breedte, dit is minder kwetsbaar en de hordeur kan daardoor op iedere gewenste stand blijven staan.

De hordeur is leverbaar in de breedtes 960mm, 1100mm, 1300mm, 1600mm en 1900mm. De onderdorpel is slechts 4mm dik en 21mm breed. De maximaal te leveren hoogteafmeting is 2600mm. Andere afmetingen op aanvraag.
Alcuro Glas en Kozijnen levert plisséhordeuren standaard in de kleuren; 9001 crème, 9016 wit, 7016 antraciet en 8016 bruin. Andere RAL kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar. Het gaas is verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.