Rolluiken

Rolluiken zijn een populaire keuze voor huiseigenaren die hun huis willen beschermen tegen de zon, inbraak en vandalisme. Ze zijn ook een goede manier om uw energierekening te verlagen en uw huis comfortabeler te maken.

Bij Alcuro hebben wij ruime ervaring op het gebied van kozijnen en glas. Maar ook rolluiken behoren tot onze expertise.  

 Wat zijn rolluiken?

Rolluiken zijn een soort zonwering die bestaat uit een aantal horizontale lamellen die in een koker worden opgeborgen. De lamellen kunnen worden geopend en gesloten om de hoeveelheid licht die binnenkomt te regelen. Rolluiken worden vaak gebruikt om te beschermen tegen de zon, inbraak en vandalisme. Ze kunnen ook helpen om de privacy te beschermen en het energieverbruik te verminderen.

Rolluiken zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, waaronder aluminium, kunststof en hout. Elk materiaal heeft zijn eigen voor- en nadelen. Aluminium is bijvoorbeeld sterk en duurzaam, maar kan ook wat duurder zijn dan kunststof of hout. Kunststof is daarentegen goedkoper dan aluminium, maar is niet zo sterk en duurzaam. Hout is de meest natuurlijke keuze, maar is ook de duurste.

Wat zijn de voordelen van rolluiken?

Er zijn veel voordelen aan het hebben van rolluiken. Ze bieden onder andere:

    Bescherming tegen de zon: Rolluiken kunnen helpen om de warmte van de zon buiten te houden in de zomer en de kou buiten te houden in de winter. Dit kan uw energierekening verlagen en uw huis comfortabeler maken.

  Inbraakvertragend: Rolluiken kunnen helpen om uw huis te beschermen tegen inbraken. Ze kunnen het voor inbrekers moeilijker maken om in uw huis te komen en ze kunnen ook helpen om de geluidsoverlast te verminderen.

  Privacy: Rolluiken kunnen helpen om uw privacy te beschermen. Ze kunnen voorkomen dat mensen van buitenaf naar binnen kunnen kijken.

  Vochtwerend: Rolluiken kunnen helpen om uw huis te beschermen tegen vochtschade. Ze kunnen voorkomen dat regen en sneeuw in uw huis terechtkomen.

  Geluidwerend: Rolluiken kunnen helpen om de geluidsoverlast te verminderen. Ze kunnen voorkomen dat geluid van buitenaf uw huis binnenkomt.

‚ÄúOntdek de voordelen van rolluiken en vraag vrijblijvend een offerte aan bij Alcuro.‚ÄĚ

Kies voor Alcuro

Alcuro is een groothandel in rolluiken. Wij leveren een breed assortiment aan rolluiken van verschillende merken en in verschillende kleuren. Wij bieden ook verschillende soorten bedieningssystemen, zodat u de rolluiken kunt bedienen op de manier die voor u het beste werkt.

 Als u op zoek bent naar rolluiken, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste rolluiken voor uw huis.