Screens

Screens zijn ideaal wanneer u waarde hecht aan privacy, ze functioneren uitstekend als zonwering en geven de gevel een mooie uitstraling door de verschillende kleurmogelijkheden. Screens worden veel toegepast in de utiliteitsbouw maar tegenwoordig ook steeds vaker bij woningbouw.

Als groothandel leveren wij 4 modellen screens. Allereerst het instapmodel de Basis Screen daarnaast de RS Classic, de RS Universal en de RS Smart. Alle modellen zijn te bedienen met een bandbediening of een elektrische bediening met Somfy motor. 

Basis Screen
Een goed screen voor een kleiner budget. Leverbaar in verschillende grotes met een minimale kasthoogte van 75mm en een maximale kasthoogte van 125mm afhankelijk van de gewenste afmetingen. De kasten zijn verkrijgbaar in de vormen recht, afgeschuind en halfrond.

RS Classic
Een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dit model is windvast in tegenstelling tot het Basis Screen. De geleiders zijn voorzien van een extra inlay waardoor het doek bij wind niet uit de geleiders komt. De onderlat is verzwaard met gegalvaniseerd staal waardoor het doek mooi strak staat.

RS Universal
Een windvast model waarvan de kast van een dikkere aluminiumdikte heeft waardoor het robuuster is. Het systeem is geschikt voor grote afmetingen breedte t/m 5000mm of hoogte t/m 5000mm. 

RS Smart
Dit windvaste model is het paradepaardje met een nieuw en modern design, de onderlat wordt bij het naar boven halen volledig in de kast getrokken, de zijkappen van de kast zijn gemonteerd zonder zichtbare schroeven. Doek en buis zijn ook zeer eenvoudig te demonteren bij eventuele vervanging na verloop van tijd. Met buitengewone maximale afmetingen van 6000x5000mm (bxh) of 5000x6000mm (bxh) is de RS Smart in alle opzichten een klasse apart!
 
Voor alle modellen geldt dat er meerdere doekkleuren en doektransparanties leverbaar zijn. De bak, de zijgeleiders en de onderlijst zijn in verschillende RAL kleuren te moffelen.

Voor een overzicht van de leverbare modellen met andere specificaties zie brochure hieronder.