Triple isolatieglas

HR+++ glas voor de ultieme isolatie

HR+++ glas, ook wel 3 dubbel glas genoemd, biedt de ultieme isolatie voor uw woning. Met een extra glasplaat en twee lagen isolerend gas, zet HR+++ glas de standaard op het gebied van thermische prestaties. Dit geavanceerde glastype minimaliseert warmteverlies, verhoogt de energie-efficiƫntie en zorgt voor een comfortabele leefomgeving, ongeacht het seizoen.

De voordelen van triple glas

Met triple beglazing verhoogt u direct de isolatiewaardes van uw woning. Er zijn ontzettend veel voordelen aan de keuze voor HR+++ glas. We benoemen ze graag voor u:

Uitstekende thermische isolatie: Triple glas bestaat uit drie glasplaten die gescheiden zijn door twee lagen isolerend gas, meestal argon of krypton. Deze constructie zorgt voor een zeer effectieve thermische isolatie, waardoor warmteverlies door het glas wordt geminimaliseerd. Hierdoor kunt u genieten van een comfortabel en constant binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur.

Energiebesparing: Door de superieure isolerende eigenschappen van HR+++ glas, vermindert u aanzienlijk het energieverbruik van uw woning. Minder warmteverlies betekent dat u minder hoeft te stoken om uw huis op een aangename temperatuur te houden, wat resulteert in lagere energiekosten en een vermindering van uw ecologische voetafdruk.

Geluidsisolatie: Naast thermische isolatie biedt triple glas ook uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. De extra glasplaat en de isolerende gasvullingen dragen bij aan het verminderen van geluidsoverdracht van buiten naar binnen. Dit betekent dat u minder last zult hebben van geluiden van verkeer, buren of andere bronnen, waardoor u kunt genieten van een rustige en vredige leefomgeving.

Verbeterd comfort: Met HR+++ glas kunt u het comfort in uw woning aanzienlijk verhogen. Doordat warmteverlies wordt geminimaliseerd en koudestraling wordt tegengegaan, worden koude plekken bij de ramen voorkomen. Hierdoor kunt u genieten van een gelijkmatige temperatuur in uw hele huis, zonder tocht of koudezones.

Verminderde condensatie: Triple glas kan ook helpen bij het verminderen van condensatie op de ramen. Door de verbeterde isolatie van het glas blijven de binnenzijden van de ruiten warmer, waardoor de kans op condensvorming wordt verkleind. Dit helpt om vochtproblemen en de vorming van schimmel te voorkomen, wat resulteert in een gezonder binnenklimaat.

Waarom driedubbel glas de toekomst is

Drie dubbel glas wordt steeds populairder. En daar is uiteraard een logische reden voor. Met de toenemende focus op energie-efficiƫntie en duurzaam wonen, wordt driedubbel glas steeds meer de norm in moderne bouwprojecten. Het voldoet aan de steeds strengere energieprestatie-eisen en draagt bij aan het verminderen van het energieverbruik en deCO2-uitstoot.

Door te kiezen voor driedubbel glas investeert u in de toekomst van uw huis en draagt u bij aan een duurzamere wereld.

Triple glas bestellen? Kies voor Alcuro

Triple HR+++ glas wordt alsmaar populairder, dankzij de toename naar
verduurzaamheidsmogelijkheden. Waar triple glas vaak wordt gekozen in
nieuwbouwprojecten, worden ook steeds meer bestaande woningen voorzien van het hoogste isolatieglas.

Bij Alcuro bent u aan het juiste adres voor het vervangen van uw ruiten naar triple glas. Wij leveren maatwerk triple isolatieglas en zorgen te allen tijde voor een topresultaat! Neem dan ook geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.