Ventilatierooster

Hoe is het gesteld met de luchtkwaliteit?

Voor een frisse, gezonde woning is het belangrijk om de luchtkwaliteit in huis op peil te houden. Vocht dat door douchen, koken en was drogen ontstaat, moet worden afgevoerd om te voorkomen dat er ongezonde situaties ontstaan. Voor een goede ventilering is het dan ook belangrijk om een goed ventilatierooster te laten plaatsen. Op deze manier voorkomt u schimmels en vochtplekken. Alcuro Glas en Kozijnen is ook specialist op het gebied van ventilatie en plaatst graag uw ventilatierooster om de de luchtkwaliteit optimaal te houden.

 

Het beste is om uw woning dagelijks te ventileren. Op deze manier komt verse lucht de woning binnen en wordt ā€˜oudeā€™ lucht weer afgevoerd. Zeker in verouderde huizen, waar nog geen mechanische ventilatie is geplaatst, is het belangrijk om een ventilatierooster open te zetten. Echter kan ook dit ventilatierooster in de loop van tijd verstopt raken. Frisse lucht kan hierdoor moeilijker de woning binnenkomen en er verzamelt zich vaak vuil en stof in het rooster. Niet bepaald hygiĆ«nisch. Alcuro raadt u dan ook aan om onderhoud te laten plegen of eens in de zoveel tijd uw ventilatierooster te laten vervangen. Hierbij staan wij graag tot uw dienst.

Kwaliteit voor uw ventilatierooster

De roosters van Alcuro zijn thermisch onderbroken en voorzien van een insecten werend, afneembaar binnenrooster. Met een hendel kunt u de bedienbare ton of klep open en dicht doen. Alcuro levert een uitgebreid assortiment aan ventilatieroosters, die aan alle regels van het Bouwbesluit den de NEN-normgeving voldoen. Hierdoor bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor uw ventilatierooster.

Uw keuze voor Alcuro

Graag geven wij u een impressie van een aantal redenen waarom u met Alcuro altijd een goede keuze maakt wanneer u onderhoud aan uw ventilatieroosters wilt laten plegen.

  • Professionele, ervaren vakmensen
  • Nauwkeurige, efficiĆ«nte werkwijze
  • Uitstekende garantie
  • Werken volgens afspraak
  • Hoge klanttevredenheid
  • Gunstige tarieven

Kies voor gezonde lucht

We staan er niet dagelijks bij stil, maar wij willen graag wijzen op het belang van een goede ventilatie in uw woning. Zeker om ongezonde situaties zoals schimmels en stof te voorkomen. Kies ook voor een gezonde leefomgeving en laat Alcuro uw ventilatierooster plaatsen. Bel ons op telefoonnummer: 085 0600 859 en vraag een vrijblijvende offerte aan.