Verduurzaam uw bedrijfspand met isolatieglas en kozijnen

Vanaf 1 januari 2023 bent u verplicht om in het bezit te zijn van Energielabel C voor uw bedrijfspand. Hoewel deze verplichting al een tijd geldt zijn er nog veel bedrijven die niet op de hoogte zijn van dit nieuws.

Wilt u uw bedrijfspand verduurzamen en de energie-efficiĆ«ntie verbeteren? Ontdek de kracht van isolatieglas en kozijnen. Deze duurzame oplossingen kunnen aanzienlijke voordelen opleveren voor uw bedrijf, waaronder energiebesparing, verbeterde thermische isolatie en een verhoogd comfortniveau.Ā 

Bij Alcuro helpen we u graag bij het realiseren van een energiezuinig en milieuvriendelijk bedrijfspand. Ontdek de mogelijkheden van isolatieglas en kozijnen en neem de eerste stap naar een duurzamere toekomst voor uw onderneming.

Wat is de verscherpte regelgeving met betrekking tot het energielabel?Ā 

Bij het verduurzamen van uw kantoorpand is het belangrijk om te voldoen aan de Energielabel C-verplichting die vanaf 1 januari 2023 geldt. Volgens het Bouwbesluit 2012 moet een kantoorgebouw minimaal een energielabel C hebben, wat overeenkomt met een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per mĀ² per jaar of een energielabel met de letter C of beter (bron: RVO). Indien uw gebouw niet aan deze eisen voldoet, mag het niet langer als kantoor worden gebruikt.

De handhaving van deze verplichting wordt uitgevoerd door gemeenten en omgevingsdiensten. Het doel van de handhaving is ervoor te zorgen dat u zo snel mogelijk voldoet aan de Energielabel C-verplichting. Met behulp van isolatieglas en de juiste kozijnen kunt u al grote stappen zetten op het gebied van verduurzaming. Alcuro vertelt u daar graag meer over.Ā 

Verduurzaam bedrijfspand: Investeer in isolatieglas

Overweegt u te investeren in isolatieglas? Dan is HR+++ glas, ook wel bekend als triple glas of 3 dubbel glas, de ultieme keuze voor optimale isolatie in uw bedrijfspand. Met een extra glasplaat en twee lagen isolerend gas, stelt HR+++ glas de norm op het gebied van thermische prestaties. Dit geavanceerde glastype minimaliseert warmteverlies, verhoogt de energie-efficiƫntie en creƫert een comfortabele werkomgeving, ongeacht het seizoen.De Voordelen van Triple Glas

Het kiezen voor HR+++ glas biedt talrijke voordelen voor uw bedrijfspand. Hieronder benoemen we enkele voordelen:

  • Uitstekende thermische isolatie: Triple glas zorgt voor een uiterst effectieve thermische isolatie, minimaliseert warmteverlies en creĆ«ert een constant binnenklimaat, ongeacht de buitentemperatuur.
  • Energiebesparing: Dankzij de superieure isolerende eigenschappen van triple glas kunt u aanzienlijk besparen op energieverbruik, wat leidt tot lagere energiekosten en een verminderde ecologische voetafdruk.
  • Verbeterd comfort: Triple glas voorkomt koude plekken bij ramen, minimaliseert tocht en creĆ«ert een gelijkmatige temperatuur in het pand, wat resulteert in verbeterd comfort.
  • Verminderde condensatie: Door de verbeterde isolatie van triple glas blijven de binnenzijden van de ruiten warmer, waardoor de kans op condensvorming wordt verkleind. Dit draagt bij aan het voorkomen van vochtproblemen en schimmelvorming, en bevordert een gezonder binnenklimaat.

Meer weten over de mogelijkheden op het gebied van HR+++ glas? Neem vrijblijvend contact met onze specialisten op.Ā 

Kozijnen met verscherpte isolatiewaardes

Bent u op zoek naar kozijnen met verscherpte isolatiewaardes? Bij Alcuro bieden we hoogwaardige kozijnen die voldoen aan de strengste eisen op het gebied van isolatie. Onze kozijnen zijn ontworpen met speciale aandacht voor thermische prestaties, waardoor warmteverlies tot een minimum wordt beperkt en uw bedrijfspand optimaal geĆÆsoleerd wordt.

Door te kiezen voor kozijnen met verbeterde isolatiewaardes, kunt u energie besparen en het comfort in uw bedrijfspand verhogen. Onze kozijnen zorgen voor een betere temperatuurregeling in de ruimtes en verminderen de kans op tocht en koude zones. Daarnaast dragen ze bij aan geluidsisolatie, wat stimulerend werkt voor de werkomgeving.Ā 

Meer informatie op het gebied van verduurzaming?Ā 

Wilt u uw bedrijfspand verduurzamen en de energie-efficiƫntie verbeteren? Ontdek de mogelijkheden van isolatieglas en kozijnen. Deze duurzame oplossingen kunnen aanzienlijke voordelen opleveren voor uw bedrijf, waaronder energiebesparing, verbeterde thermische isolatie en een verhoogd comfortniveau. Bij Alcuro helpen we u graag bij het realiseren van een energiezuinig en milieuvriendelijk bedrijfspand. Ontdek de mogelijkheden van isolatieglas en kozijnen en neem de eerste stap naar een duurzamere toekomst voor uw onderneming.

Meer informatie op het gebied van verduurzaming? Neem vandaag nog contact met ons op en onze adviseurs staan voor u klaar om u te voorzien van uitgebreide informatie en advies op maat. Samen werken we aan een duurzamer bedrijfspand en een groenere toekomst.